2012. február 7., kedd

Gödöllő sokadszor...

Szombaton ismét Gödöllőn volt a szokásos foci kupán.Külön érdekesség volt számomra, hogy most Kristófot Pali bácsi a 2006-os és a 2005-ös korosztályba is indította, eddig ugye mindig a 2005-kel játszott.
Kíváncsi voltam, hogy a saját korosztályában hogyan fog helytállni, hogy megy majd neki a foci.
És szerintem a 2006-ok között talán a jobbak közé tartozott, megpróbált végig figyelni, még kapus volt csak 1 gólt engedett be. Ennek ellenére kicsit csalódott volt, mert már nem szeretne mindig kapus lenni, hanem Ő is szeretne gólt lőni, többször  kijött a kapuból, és tényleg küzdve megpróbált gólt lőni, de sajnos a szerencse most nem állt az oldalán mert három, nagy helyzetet is kihagyott, centikre ment mellé a labda. de most végre láttam rajta, hogy élvezi a focit, és küzdött is az Ő maga módján. Meg látszott is, hogy a többiek (más csapatoknál is) még csak most kezdték ezt az egészet, rajta meg látszott már, hogy lassan 2 éve járunk edzésre, legalább már a szabályokkal tisztába volt.  A legnagyobb meglepetésre a 2006-os korosztály az első helyen végzet, kiemelve Milánt és Levit akik végig a hátukon vitték a csapatot, és a gólokat is Ők szerezték, és persze Kristófot aki most gólt nem szerzett, de hősisessen védte a kaput.
Utána egyből következett a 2005-ös korosztály, ahol mi csak kispályásak voltunk, érthető is, hisz délelőtt azért elfáradt Kristóf, itt  is csak kapus szerep jutott neki, a többiek hozták a formájukat, és nagyon ügyesek voltak, egy mérkőzést kivéve, mindenkit legyőztek, megint a Mészöly Foci sulitól kaptak ki, úgy látom Ők lesznek a Mi mumusaink, de azért figyelembe kell venni, hogy ott csak válogatott gyerekek játszanak, és ez még is látszik rajtuk.Kristóf a végére nagyon elfáradt, nem is csodálom, hisz reggel 9-kor indultunk és majd 6 órakor értünk haza és a nagy havazást is túl éltük.

A 2006-os Bajnok csapat
 Itt azért látszik mennyivel nagyobb a többieknél ( Ő áll Pali bácsi előtt)


 És a szokások 2005-ös csapat
Ja amit még kiemelnék, hogy most már végképp  eldöntöttem, hogy Kristóf ősszel megy iskolába, hisz most, hogy  láttam az Ő korosztályát, nem tudom miért is volt kérdéses  az iskolába menetele, jóval fejlettebb a korosztályánál.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése