2009. május 8., péntek

Ismét szigeteltünk.

Mostanában nem volt sok időm jönni, kicsit el vagyok maradva a dolgokkal, és mostanában még kevesebb időm lesz. De azért igyekszem írni. Múlthéten, csütörtökön délután kimentünk a Margit szigetre biciklizni és megnézni a kisállatkertet. Szeretek hétköznap menni, mert nincs az a tömeg, mint hétvégén, a gyerekek is jobban élvezik, hogy nincs az a tömeg. Kristóf nagyon élvezte a biciklizést, és kivételesen nagyon jól viselkedet, amikor messzebbre ment a bicóval vagy megállt magától, vagy amikor szóltunk megállt. Ez nálunk nagy szó, mert általában ha belejön a tekerésbe, akkor se lát se hall csak megy előre. A kisállatkertbe megetette a pacikat almával és fűvel, megcsodálta a kacsákat és a kedvencét a nagy sast. Ezután meglátott egy fiatal pár a nagy réten, akik röplabdáztak, és persze egyből oda kellett menni, nézni őket. Nagyon kedvesek voltak, mert bevonták Kristófot is a játékba, és majd 1 ½ órát labdázott velük. Kristóf néha oda kiáltott nekünk: - Apa, Anya szeretlek, imádlak.

A fiatal lány odáig volt Kikiért, szerintünk miután haza mentek biztos ők is csináltak egy gyereket maguknak, mert a lánynak nagyon bejött a gyerek. Ezután kezdett beborulni az ég és siettünk haza, nehogy megázzunk, de a végén egy csepp eső se esett.

Ja és majdnem elfelejtettem leírni, hogy Zitus megint csodálatosan viselkedett, végig aludt, és apa háta mögött sikerült is megetettnem, hogy tovább tudjunk maradni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése