2011. június 23., csütörtök

Idei első strandolásunk.

Tegnap végre eljutottunk strandolni, a gyerekek már régóta nyúztak minket a strand miatt.
De általában mikor Zoli szabadnapos rossz idő van, lásd most szabad hétvégés lesz és egyből 10 fokot fog csökkenni a hőmérséklet. De most már hétfőn bemondták, hogy szerdán kánikula lesz, így semmi sem tántoríthatott el minket a strandtól. sokat gondolkoztunk hová is menjünk, de aztán a jól bevált római mellett döntöttünk, és nem is bántuk meg mert nagyon jól éreztük magunkat.
Már a nyitásra oda értünk, és jó árnyékos helyet sikerült találnunk a gyerekmedence közelébe.
Nagyon féltem, hogy Zitus, hogy fogja bírni, mert tavaly akárhányszor mentünk fürödni, Ő egyszer sem jött a vízbe, kivéve a gyömrői tónál. És mostanában felvette azt a jó szokást, hogy ha bármi vizes rajta azt egyből leveszi, főleg igaz ez a fürdőruhára.Itthon is ha bele megy a medencébe két perc múlva jön ki, hogy vizes a ruhája. Még itthon sem engedem meztelen fürödni, nem hogy még a strandom, ezért nagyon izgultam, hogy fogja viselni a rengeteg vizet.
Elsőnek a fürdő bugyiját adtam rá (olyat ami megfogja a pisit), először próbálta levenni, de aztán megértette, és látta a többi gyereknél is, hogy itt fürdőruhába kell lenni, és utána már nem is volt gond.
Nagyon élvezte a vizet, egész nap a vízben voltak a gyerekek csak egyszer sikerült ki imádkozni őket, azzal, hogy megyünk fagyit enni.
Kristóf meg igazi vízi bolha volt, Ő élvezte a gyerekmedencét, ahol hamar össze barátkozott a vele egyidős gyerekekkel, így egész nap velük bandázott, vagy az apjával játszottak a családi medencében.
Olyan jól éreztük magunkat, hogy csak este 6 után indultunk haza, persze Zitus már az első piros lámpánál bealudt, de Kristóf egész hazáig fent volt.
Külön megjegyezném, hogy Zitus egyszer sem pisilt a vízbe, mindig szólt a pisilni kellett és mentünk a wc-re. Pedig vettem neki ezt a vízálló fürdőbugyit, és vittünk úszó pelust is, nehogy gond legyen, de már teljesen nagy lány, tudta mit kell csinálnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése