2011. június 16., csütörtök

Néha nem megy.

Általában arról szoktam írni, mikor a fiúk sikereket érnek el a fociba. De azért van mikor lealázzák őket a pályán. Így volt ez az utolsó két alkalommal is.
Gyereknapon Dunakeszin voltunk az Ovi kupán, de ahogy már többször írtam az Ő korosztályuknak nem nagyon rendeznek mérkőzéseket, itt is a 2004-es korosztályban indultak, hát szégyen nem szégyen lemosták őket a pályáról, volt hogy 10-1-re kikaptak, jó mondjuk ide a 6-ból 3 gól erős játékosunk nem tudott eljönni.
És végül is az utolsó helyen zártuk a tornát, de mi még is nagyon örülünk mert most Kristóf volt a csapat kapitány. Pali bácsi külön figyel rá, hogy mindig más legyen, és egyszer mindenki sorra jusson, és hát most Kristófon volt a sor, és a végén Ő vehette át az oklevelet.
Azért itt külön megjegyezném, hogy Kristóf itt elég jól játszott végig oda figyelt, és nagyon ügyesen védett, de hát a 7 évesek azok 7 évesek, szegényemnek nem sok esélye volt.

A csapatkapitányi karszalag
Itt látszik, hogy a középen szaladó kisfiú mennyivel nagyobb náluk, mint fizikailag, mint szellemileg, és a focihoz való hozzá állása is más
Kapusok gyöngye

A csapatkapitány átveszi az oklevelet
A meccs után ott maradtunk még gyerek napozni, Kristóf nagyon élvezte dodzsemeztek, volt ugrálóvár, arcfestés, kézmüveskedés.
Múlt héten pedig a BVSC pályán voltunk, ahol szintén hasonló eredménnyel zártuk a tornát.
De itt annyi különbséggel, hogy itt teljesen más szabályok voltak mint eddig nagyobb volt a pálya, és ami a legrosszabb volt, hogy kézilabda kapura játszottak, én nem is tudom, hogy gondolják, ekkora gyerekeket ilyen nagy kapuba állítani, esélyük se volt a magas labdákat megfogni(egyszerűen nem értek fel addig), és most 5+1 felállásban kellet játszani, eddig 3+1-et játszottak, és szintén 2004-es korosztály ellen.
Ez a sok változás annyira megzavarta őket, hogy meg azoknak se ment a foci, akik máskor remekelnek a pályán, olyan meccseket buktak el amit simán megnyerhettek voltak.
Kristóf teljesítmény itt kritikán aluli volt, nem tudom, hogy az zavarta meg, hogy kint volt a családunk nagy része, vagy a meleg, de nagyon pocsék teljesítményt nyújtott még önmagához képest is.
Nem baj, ha majd mi leszünk az U7-es csapat már nagy rutinunk lesz, és mindenkit lemosunk a pályáról (hi-hi)
Elvileg vasárnap is mennénk Szolnokra játszani, de mivel Zoli dolgozik, mi csak akkor tudunk menni ha beférünk valaki autójába:(

Bemelegítés
A legfőbb szurkoló lány
A csata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése