2011. augusztus 19., péntek

Debreceni foci kupa.

Már nyár eleje óta nagyon készültünk Debrecenbe, ahol nemzetközi gyerekfoci kupa mérkőzést rendeztek. A csapatunk be is nevezett a 2005-ös korosztályba, sőt még hétfőnként külön edzést is tartott nekik Pali bácsi, hogy minél jobb helyezést érjenek el.
De sajnos a torna nem úgy sikerült, ahogy azt mi reméltük, mert kiderült nem indították el a 2005-ös korosztály, ezért beraktak minket az U8-as csapatok közé, hát mit ne mondjak szombaton szó szerint buzira vertek minket, nem is tudom, hogy gondolták, hogy az 5-6 éves gyerekeknek bármi esélye is lenne a 8 évesekkel szemben.
De aztán vasárnapra valahogy ráéreztek a gyerekek a focira és végre ellenfelek voltak a pályán, igaz, hogy akkor is kikaptak de csal 1-1 gólokkal, és remekül játszottak.
Még néha Kristóf is remekel pl: volt két igazán szép becsúszása, de annyira látszik, hogy Ő a legfiatalabb a csapatban, még nagyon zavarban volt.
De Ő aztán remekül érezte magát, egyrészt csak ketten mentünk így 2 és 1/2 napi csak vele foglalkozhattam, másrészt nagyon tetszett neki, hogy máshol alszunk, és a mérkőzések között és este rengeteget csavarogtunk, nem is akart haza jönni vasárnap.
Mi az eredmény hirdetést nem vártuk meg, mert siettünk haza Zitushoz mert már piszkosul hiányzott, és másnap kiderült, hogy azért a szervezők gondoltak a mi kis csapatunkra, mert megkaptuk a torna legszimpatikusabb csapat elismerést amihez egy hatalmas kupa és minden játékosnak egy érem is járt.
Egyszer majd ha lesz idom írok egy olyan posztot is ahol elmesélem, hogy a kedves szülők, hogy viselkednek egy-egy ilyen gyerek rendezvényen, most is volt majdnem verekedés, balhék, anyázások stb, szörnyű ahogy egyes szülők viselkednek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése