2013. október 28., hétfő

Életünk első nagy foci meccse.

Minden negatív hang ellenére, mi csak azért is kimentünk a Magyarország-Andora VB selejtezőre.
Igaz már lassan egy éve megígértük Kristófnak, hogy ide minden félek épen elmegyünk, ahogy fent voltak a neten a jegyek mi már meg is vettük őket.
Annak ellenére, hogy azt hittük, hogy a végén csak mi hárman ülünk majd a leláton, a családi és a csapat szektor teli volt, gondolom köszönhető e szektorok kedvezményes jegyárainak.
Nekünk feledhetetlen élmény volt, még akkor is ha a csaptunk nagyon gyengén játszott, de jól esett szurkolni, együtt szitkozódni,.
Az egyetlen negatívum az volt, hogy a lefújjás elött 1-2 perccel az összes gyerek levonult a korlát szélére, hogy pacsit kapjanak a játékosoktól, de azok úgyet sem vettetek rájuk, hanem bevonultak az öltözöjükbe.
Nem érettem, az, hogy nem jutunk ki a VB-re a csúfos Román meccs után már biztos volt, de az a sok gyerek akik a Holland 8:1 ellenére is kimentek és lelkesen szurkoltak nekik, nem érdemeltek volna meg egy pacsit, ami az ekkora gyerekeknek nagyon fontos, hisz igazi foci mániások.
Máskor jobban oda figyelhetnének a gyerekekre, hisz nekik Ők a példaképek, akár milyen focisták is.

Felirat hozzáadása

Biztos, hogy 7 éves ez a gyerek.


Amire mindenki nagyon várt.
Az biztos, hogy ezután ha tehetjük minél, több ilyen eseményre ellátogatunk majd, és reméljük egyre több Magyar győzelemnek örülhetünk majd. ( :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése