2013. október 13., vasárnap

Rövidke nyaralásunk.

Idén sajnos csak pár napos szeptemberi nyaralás jött össze nekünk. Siófokra mentünk három napos pihenésre. Az oda út elég bosszantó volt, mert az előző nap sikerült vennünk egy új autót, Zoli este kilencig intézte a papírokat, hogy azzal tudjunk menni, reggel időben el is indultunk, de a szomszéd településen egy kilógó csatorna fedél leszakította a kipufogót, így irány vissza az autó szerelőhöz, aki persze nem tudta megcsinálni, mert nem volt olyan alkatrésze, ezért átpakoltunk az opelbe és a gyerekek legnagyobb bánatára a régi kocsival kellett mennünk, csak késő délutánra értünk le, az aznapra tervezett programunk ugrott, de azért meg tudtak fürödni a Balatonban, sőt még Zitus is bele merészkedett a hűvös vízbe, és egész messze be mert menni az apjával.
Nagyon élvezték az ott létett, de közölték, hogy jövőre inkább ismét inkább sátorozni, menjünk nekik az jobban tetszett mint a szálloda.

Az utolsó napon ellátogattunk a Zamárdi kalandparkba  mert ide szeretett volna Kristóf nagyon eljutni. Élvezte is nagyon mászott, lógott, csimpaszkodott.

Zitus közben kis vonatozott.







Persze, ha már víz mellett voltunk, nem lehetett a horgászást kihagyni.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése