2010. július 14., szerda

Haza jött.

Vasárnap meglátogattuk a pesti nagyszülőket, és ha már ott voltunk megbeszéltük Gábor papáékkal, hogy a héten ott marad náluk Kristóf hagy unokázzanak kicsit ők is. Mikor délután oda értünk ( előtte Ildi mamánál voltunk) nagyon lelkes volt Maki, hogy ott maradhat, azt mondta, hogy Ő 10 napot fog ott aludni, tehát Ő is szívesen ment Papáékhoz.
Az elmesélésekből kiderült, hogy hétfőn és kedden is egész nap strandoltak. Sőt hétfőn meglepetés szerűen Andrásék is megjelentek a strandon. Volt nagy öröm hiszen már elég rég találkozott Maki a lányokkal, gondolom, volt nagy lubickolás és mókázás.
De tegnap este már nagyon haza kívánkozott? Papáék még kivártak reggelig, hátha az újabb strandolás elfelejteti makival, hogy haza akar menni. Hát nem így lett, reggel a Mama elmondása szerint nézet ki az ablakon és azt mondta, hogy nagyon hiányzik neki Anya, Apa és Zitus. Így a Papáék jobbnak látták haza hozni a kis drágámat.
Itthon aztán pancsiztak kicsit a Hugival, majd míg Zita aludt megoldós füzeteket csináltunk, de mikor megjelent a monori papa már ment is ki vele a hegyre gyíkot fogni. Úgy látszik kicsit feltankolt szeretetből és már megy is tovább a dolgára.
Szívem egyik fele boldog, hogy nem bírja sokáig nélkülünk a kis Maki, ugyanakkor jó lenne ha nem lenne ennyire anyás hiszen reményeim szerint jövő ilyenkor már dolgozni fogok, és akkor már nem tud kénye-kedve szerint haza jönni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése