2010. július 23., péntek

ZOO.

Mivel a héten a hőmérséklet megint 35 fok felett van, nagyon sok időt töltünk a házban.
Egyik délután úgy ütöttük el az időt, hogy előszedtük az összes műanyag figuránkat, építőkockákat, stb, és építettünk egy hatalmas állatkertet.Együtt építettük a vasutat, az állatok elhelyezését, külön raktuk a vadállatokat, csináltunk állat simogatót a házi állatokból, a vízi állatoknak külön medencét készítettünk. El nem tudom képzelni, hogy gyűjtöttünk össze az évek alatt egy kis vackot pl. Ben 10 árulta a vatta cukrot, nem is tudtam, hogy van ilyen figuránk ( biztos a kinder tojásban volt), és maga Julis cézár vigyázott a vadállatokra. Nagyon exkluzív állatkertet sikerült felépítettünk mert csak repülővel lehetett megközelíteni. Miután kész voltunk Maki azt játszotta, hogy körbe vezette a vonaton ülő utasokat és bemutatta nekik az állatkertet. Elég sokáig sikerült lekötni de sajnos aztán megérkezett Zita hurrikán és lerombolta az állatkertünket.


Kristófnak nagyon bejött ez az állatkert építés mert másnap míg a Zita aludt a mi szobánkban is újra építette az egészet. Míg én az ebédet csináltam Ő végig szépen eljátszott ami nálunk nagy csoda hisz nagyon keveset van el egyedül.
No, aztán délután jött a fekete leves, mert mind a két gyermekem égetni való rossz volt, egész nap nyígtak és hisztiztek semmi nem volt jó nekik, én estére teljesen kikészültem. Csodálkozom, hogy a szomszédok nem hívták ki a rám a gyámhivatalt mert egész délután veszekedem kellett velük és biza volt, hogy nálam is elszakadt a cérna :(
Úgy hogy nagyon korán ágyba kerültek, hogy reggelre kipihenjék a hisztijüket, mert másnap strandolni készültünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése