2010. december 17., péntek

Halász Judit koncert.


Vasárnap a Vígszínházban volt HJ koncerten, ez volt a télapó egyik ajándéka Makinak.

Mivel Zolinak dolgoznia kellett, így vonattal mentünk be, kicsit féltem, hogy a hó miatt késni fognak a vonatok, ezért az egyel korábbi vonattal mentünk, nehogy elkésünk.

Persze a vonatunk percre pontos volt, így volt időnk egy kicsit nézelődni a West end-be, megnéztük a hatalmas karácsonyfát, Makinak tátva maradt a szája a látványtól, teljesen odáig volt az óriási karácsonyfáért. Egy kicsit nézelődtünk még a Libriben, úgy örülők neki, hogy Maki így oda van a könyvekért, teljesen lenyűgözte a rengeteg könyv, tudtunk volna haza vinni jó párat.

Majd találkoztunk a lányokkal, és elindultunk a színházhoz.

A koncert maga jó volt, de Kristófot nem igazán kötötte le, lehet, hogy azért mert nagyon sok kisgyerek volt olyan 2-3 évesek. Az elején oda ment a színpadhoz, de csak egy-két dalt hallgatott meg ott, utána visszajött és inkább az ölemből hallgatta az előadást.

Persze sok gyerek inkább elkezdett játszani, és Ő is inkább szaladgálni szeretett volna a sorok között, mint a többiek, de én nem nagyon örültem ennek az ötletének, így a végét már duzzogással töltötte.

Hazafelé már nem volt semmi gond vele, mivel megígérten neki, hogy ha jól viselkedik, kap egy happy mealt, amihez most egy mini Tom & Jerry társasjátékot adtak, azzal egész hazáig eljátszottunk. De szegényem úgy elfáradt, hogy az utolsó megállónál már majdnem elaludt, alig bírtam ébren tartani.

Végül is egy kellemes napot töltöttünk el kettesben, amire mostanában nem nagyon volt időnk, mindkettőnknek kellett, hogy egy kicsit csak egymásra figyeljünk, végre volt egy anya fia programunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése