2011. február 8., kedd

Idei első biciklizésünk.

Tegnap a gyerekek elég korán ébredtek a délutáni alvásból, és kint hét ágra sütött a napocska, igazi tavaszi idő volt.Kristóf kitalálta, hogy Ő kiszeretne tekerni a mamához.
Kiment a bicikliét előre hozni, de már a teraszánál vissza fordult, és közölte, hogy keresem meg neki a napszemüvegét, mert a szemébe süt a nap. Na akkor persze a Húginak is kellett keresni egy napszemüveget, csodásan néztek ki.
Azt hittem Maki majd félúton elfárad és tolni kell majd a biciket, de nem simán kitekertünk, még én is bírtam. (anyáék jó másfél kilométerre laknak tőlünk, és végig felfelé kell tekerni)
Nagyon örültünk végre egy kis jó időnek, alig várom, hogy újból kilehessen menni a kertbe játszani, és ne egész nap a lakásba legyünk.

1 megjegyzés:

  1. :) Mi is aktívan bicózunk, most már napi programmá vált (bár mi a kemény mínuszokban is volt, hogy azzal mentünk oviba). A tavasznak én is örülnék, meg persze a gyerekek is, már most sokat homokoznak kint (persze ez ugye bárányhimlősen az igazi...), egész jó ereje van a napnak. Hétvégére sajnos megint havat, hideget mondanak...:( :S

    VálaszTörlés