2011. július 15., péntek

Orvosnál.

Múltkor a védőnőnél kértem beutalókat a szemészetre, és az ortopédiára mert mindkét gyermeknél esedékes volt egy vizsgálat. Mivel a múltkor a gyerekszigeten a korai fejlesztésnél a csaj azt mondta, hogy úgy látja, hogy Zitus csípője elég merev és mivel Ő terpesz pelusos volt, egyből kértem is a beutalót az ortopédiára. Makit pedig a szemészetre mert mostanában többen is megjegyezték, hogy úgy látják mintha kancsalítana.
Hétfőn felhívom a a Heim Pált, hogy időpontot kérjek, de mind a két osztályon azt mondták nem kell időpont menjünk csak a rendelési időben.
Ezzel szemben másnap a betegirányítóban a hölgy első kérdése van-e időpontunk.
Felveszi az adatokat és közli, hogy mindkét rendelés az első emeleten van, örültünk is, hogy egy helyen lehetünk a gyerekekkel, mert én vittem Zitust az ortopédiára, Zoli pedig Makit a szemészetre.
Hát nem mondom embertelen ami ott van, kicsi gyerekekkel ennyit várni, maga az őrület. Zita sehogy sem akart egy helyben maradni, neki jobban tetszett a rohangálás, de így nem hallottam, hogy kit szólítanak, mondjuk mindegy is volt mert nem számított a sorszám, össze vissza hívták be a gyerekeket.
Majd 2 óra várakozás után kiderült, hogy a fiúk nem is jó helyen várnak arra, hogy behívják őket, nekik át kellett menni egy másik épületbe. Na itt már kezdtem kiakadni, és Zita is mert minden áron Ő is a fiúkkal akart menni, volt is nagy ordítás miután Apa elment.
Aztán végre 2 és 1/2 óra várakozás után végre a mi nevünket mondta a hölgy.
Bementünk a vetkőzőbe ahol Zita már elkezdte a cirkuszt, hogy ne vegyem le róla a ruhát és a cipőt Ő kiakar menni.
A doki nem volt egy humánus mert mivel Zita üvöltött szó szerint le se sz@arta a gyereket mert sírt, még meg se nézte mikor már közölte, hogy ortopéd cipőre van szüksége és már nyomta is a kezembe a szórólapokat, a csípőjére kemény 10 másodpercet szánt, de annak elmagyarázására, hogy hol csináltassunk a gyereknek gyógycipőt már több ideje volt. Hát engem nem nyugtatott meg, mert abban nem vagyok biztos, hogy a gyerek csípője rendben van, abban meg végképp nem, hogy ortopéd cipőre lenne szüksége, ha legalább ránézett volna a gyerekre megérteném a cipő szükségességét.
A fiúk szerencsére nagyobb szerencsével jártak, mert Kristófot alaposan megvizsgálta a doktornő, nála minden rendben van, jó a térlátása nem is értette a doktornő a kancsalság dolgot.
Biztos ami biztos azért iskola kezdés előtt vissza kell mennünk egy kontrollra.
Itt látszik azért, hogy az egyik szeme egy kicsit félre áll, de szerinte lehet csak egy rossz beidegződés, vagy csak elfeledkezik magáról, de semmi komoly.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése