2011. szeptember 13., kedd

Aktív hétvége.


Hétvégén kihasználva  a jó időt szombaton a Kopaszi gátra mentünk, vasárnap pedig még egy utolsót strandoltunk, ha már ilyen remek volt az időjárás.
Szombat reggel korán elindultunk, nyakig beöltözve,hisz nem úgy nézett ki, hogy aznap a beígért 30 fok lesz, de aztán dél felé mégis csak jó idő lett.Még szerencse, hogy Zitának elég váltó ruhát vittünk, mert a képeken is látszik , hogy mindig másban van, állandóan össze vizezte magát, haza már csak bugyiba jött, mert nem volt száraz ruhája.Jöttek az unokatesók is, így még nagyobb volt az öröm és a hancúrozás, a négy gyerek remekül elvolt együtt, rengeteget játszottak, rohangáltak, és bicikliztek, így mi is tudtunk egy kicsit beszélgetni, már nem kellett egyfolytában utánuk rohangálni, mint mikor még kicsik voltak.Egész délutánig ott voltunk, és mikor indultunk haza Maki átakart még menni Angikáékhoz játszani. Mivel napközben megbeszéltük, hogy holnap strandolni megyünk a gyerekekkel, mi haza ugrottunk a strand cuccunkért, és addig Zitus is tudott egy kicsit aludni a kocsiban.
Másnap lementünk Esztergomba a fürdőbe ami persze zárva volt, hétfőn jutott eszembe, mintha valahol hallottam volna, hogy a gáztartozás miatt bezárták a fürdőt. A gyerekek persze nagyon csalódottak voltak voltak, nagyon szerettek volna pancsolni, a portás ajánlotta, hogy menjünk át Párkányba ott is van egy remek fürdő, de én nagyon parás vagyok és nem mertem átmenni a határon, úgy hogy a gyerekeknek nincs fényképes igazolványuk, tudom, hogy már nem ellenőriznek, de ismerem magunkat, és biztos valami gond lett volna.
De szerencsére eszünkbe jutott  a dorogi tó, ahol már voltunk mikor Kristóf kicsi volt, és az idő is engedtte a szabadban való pacsizást.Mondanom, se kell, hogy a gyerekek remekül érezték magukat, hisz it nagyon sekély a víz, nem kell félni, hogy elsüllyednek, és a parton lehetett sár várat építeni.Úgy kimerítette a gyerekeket ez a két nap, hogy hazafelé végig aludtak, és szerencse, hogy a hétfőt lemondtam az oviban és a bölcsibe, és volt még egy plusz napuk a pihenésre. Igaz azért hétfőn korán keltünk, mert vittük Kristófot ekg-re. Reggel kaptam is az ovo nénitől, hogy Kristóf hétfőn nem ment, mert még nem szoktam meg hogy Ő is tanköteles és szigorúan veszik a hiányzásokat.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése