2011. szeptember 20., kedd

Szüret.

Hétvégén megejtettük papáéknál a szokásos őszi szüretelést, és most is mint eddig minden évben nem sok szőlő termet, és ami mégis volt az már teljesen elrohadt. Így már délre végeztünk is, de mi nagyon szeretjük együtt van a család, még megyünk a sorok között megbeszéljük a dolgainkat, röhögcsélünk stb.Idén már a gyerekei is részt vettek benne, Maki kapott mamától egy kis gyerek ollót Ő azzal szüretelt lelkesen, tényleg nagyon buzgó volt, és látszott, hogy ő is szeretné kivenni a részét a munkából. Zitácska pedig ott sertepertélt a
lábunknál, vagy a homokban játszott. Aztán megjött a szomszédba Maki volt ovis csoport társa és innentől kezdve már nem is láttuk, szépen eljátszottak, csak néha a fára mászással fárasztottak, sehogy se akarta megérteni, hogy Őt még nem engedem fára mászni.




Másnap pedig az udvaron lévő 5 tő paprikának szüreteltük le hármasban a gyerekekkel, ezeket még mi ültettük magról, kettőt pedig a piacról szerzettünk. Utána pedig Maki felfűzte őket Apának , mert nálunk csak Ő szereti a csípős, Zitus pedig olajban tette el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése