2009. augusztus 11., kedd

20 hetes azaz 4 és 1/2 hónapos Zitus

A mi kis csibénk ma 20 hetes. Körülbelül 5540g és 68 cm, súlya még mindig nagyon kevéske, de a védőnő szerint, ha lelassul a hossz növekedése, akkor a súlya fog gyarapodni, na, én ismerem a mi szerencsénket és kb. ez olyan 190 cm-nél fog bekövetkezni. Amúgy egy kis tündérlányka, bearanyozza az életünket.

A mozgás fejlődése hihetetlen, már teljesen négykézlábra tud állni, és rugóztatja magát, ahogy leteszem egyből négykézlábra áll. Apával azon szoktunk röhögni, hogy olyan mintha nem is egy kisbabánk lenne, hanem inkább egy kismacskánk. Persze, így néha az elalvás is nehezebb, hiszen nem sokan tudnak négykézláb aludni, ezért mostanában csak cicin tudom elaltatni a kis drágámat. És szerintem hamarosan fel fog ülni, mert a videón is látszik, hogy már nem kell neki sok, hogy sikerüljön neki felülni. Ez egy kicsit aggaszt, hiszen még is csak 4 és ½ hónapos, bőven rá ér még ülni. Mikor megszületett arra kértem, ne nőjön fel olyan gyorsan mint a bátyja, hisz nagy valószínűséggel nekünk már nem lesz több kisbabánk, hagy élvezzük minél tovább az édes baba kort, de úgy látom ez nem fog össze jönni. Bár szerintem a csekélyke súlyának is köszönhető hogy ilyen ügyesen mozog már.

A Kristóf még mindig egy fél isten számára, szinte le sem veszi róla a szemét. És olyam édesen tudja nézni, ahogyan eszünk, folyatja a nyálát, és jár a kis szája. Olyan nehéz megállni, hogy ne adjak neki semmit, de azt a kis időt már kibírjuk. Főleg akkor nehéz mikor Kikit nézi, hogy eszik, a szívem szakad meg ilyenkor de az eszem azért tudja, hogy mi a legjobb neki.






1 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes a kicsi lány! Igen, egyébként tényleg olyan hamar felnőnek, Alíz is már 10 hónapos, aztán nemrég született...:S Meg főleg ezek a csajok mindent olyan gyorsan csinálnak, hogy szinte kimarad az icipicitejszagúcsomag-korszak.:)

    VálaszTörlés