2010. szeptember 21., kedd

Egy jó, egy rossz.

A rossz az, hogy sajnos Apukám tegnap megint kórházba került, úgy néz ki tüdőgyulladása van, és a szíve sem tökéletes. (pár éve,rövid időn belül két infarktusa volt) :(((
Sajnos meg semmit nem tudunk, ma nem engedte, hogy bemenjünk hozzá, remélem holnap már bemehetünk és többet megtudunk. Nagyon aggódok érte.


A jó hír az, hogy ma mikor mentem Makiért az oviba, az ovo néni nagyon megdicsérte, hogy milyen ügyes volt ma. Ő volt a napos, minden feladatát megtudta csinálni segítség nélkül, és már a kancsóból is tudott tölteni a többieknek, ami meg a nagycsoportosoknak is komoly kihívás. És a mai feladat az volt, hogy embert kellett rajzolni, és az ovo nénik meglepődtek milyen szép pálcika szerű embert rajzolt Maki, és a testrészeket is pontosan lerajzolta és megnevezte.
Nekem kicsit furcsa, hogy nagycsoportba elvárás a testrészek ismertet, mi már a bölcsibe is tisztába voltunk vele, mi hol van.
Az egyetlen "kicsi " hiba az volt, hogy a a férfi testrészt is berajzolta Maki, ( nem is tudom kitől tanulta ezt, igaz Papa), de megbeszélték az ovo nénivel, hogy ez a fényképen sem látszik, ezért azt nem kell lerajzolni.
Dagadt a mellem a büszkeségtől, mert ennyire meg sosem dicsérték meg Makit, olyan büszke vagyok rá.
És persze arra is, hogy most alszik :))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése