2010. szeptember 27., hétfő

Hétvégénk.

Pénteken Bartos Erika Anna és Peti vetítésen voltunk a művelődési házban. Még régebben mikor Zitus a pocakomban volt, voltunk ilyen vetítésen, de akkor még Makit nem nagyon kötötte le. Most mikor bementünk terembe, Ő egyből előre ment a szőnyegre a többi gyerekközé és várta, hogy kezdődjön a vetítést. Ezzel szemben Zitus: először Ő is előre ment, de Őt nem engedtem leülni a szőnyegre a nagyobb gyerekek közé, mert hogy fogom majd onnan kihalászni ha már nem bír magával.de szerencsére talált az elso sorba egy üres széket a kisasszony, oda letelepedett szépen hátra dőlt és várta a vetítést. De szép is lett volna ha ez az idill így marad, de hát sajnos Zita 2 egész percig bírt nyugton ülni.
Ki kellett vele mennem az előtérbe, hogy ne zavarjuk a mesélést, ott aztán rohangálhatott, de szigorúan nem mehetett a lépcsőre, mert volt ott egy igazi teremőr néni aki úgy örizte a lépcsőt mint ha az valami csoda lenne, ahogy Zita feltette a lábát az első lépcső fokra Ő ott termet és szólt, hogy nem szabad a lépcsőre menni. A végén még egy táblát is kiakasztott TILOS A LÉPCSŐN FEL MENNI felirattal, na ez aztán annyira meghatotta a kisasszonyt :)))
De szerencsére a többi vele egykorú gyermek sem bírta sokáig, így az előtérben több kisgyermek gyűlt össze és lehetett játszani. ( rossz az volt, hogy én nem tudom miért, de minden gyereknél volt valami édesség pl, gumicukor, keksz stb, nekem meg se fordult a fejembe, hogy vigyek valamit, mi csak vizet vittünk magunkkal, és hát volt Zitus részéről néha nagy óbégatás ha valamit meglátott a másik gyerek kezébe).
Kristóf észre se vette, hogy mi kimentünk, mikor vége lett oda jött hozzánk, és mesélte miket olvasott fel Erika. Ha ezt előre tudom nem veszem meg a három marha drága belépőt Csak Kristófét:)))
Szombat-vasárnap itt voltak a pesti papáék, szombaton még j idő volt, lehetett biciklis akadály pályát csinálni az udvaron és ott szlalonozni, de másnapra pocsék idő lett, egész nap bent gubbasztottunk, de végre össze raktuk a lego kamiont, amit mikor költöztünk véletlenül leejtettem és ezer darabra esett. Kristóf már hetek óta rágta az apja fülét, hogy rakják össze, végre az eső miatt erre is volt időnk.
Miután elmentek a papáék megcsináltuk az őszi ajtódíszünket, amit már rég kinéztem a neten, de a végén ablakdísz belőle, mert túl hosszú lett. Ilyet csináltunk csak Kiki és Zitus felirattal.
És a végére egy jó hír ma mikor mentem az oviba, szóltak, hogy meglett Maki pulóver amit pénteken elhagyott, nagyon mérges voltam rá, hogy az új pulcsit ami akkor volt rajta először elhagyta, de szerencséjére megtalálták neki az ovo nénik.
És délelőtt voltak fogászati szűrésen, és meglett dicsérve milyen szépek a fogai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése