2010. szeptember 6., hétfő




Monor-Sülysáp 0-12 (eddig számoltam)

Szombaton volt Maki első igazi foci meccse. barátságos mérkőzést játszottak Sülysáp csapatával. A mérkőzésre végig a Dávid és Góliát jelző illet a legjobban, szó szerint lemostak minket a pályáról.Mikor már megérkeztek már látszott, hogy nagyon kifogunk kapni, Ők profik voltak és U7 csapat (azt jelenti, hogy 7 évesek), nálunk meg az átlag életkor 5 év.
Sülysápon nagyon látszott, hogy Ők ezt nagyon komolyan veszik, volt felszerelésük, mezük és komoly edzőjük, aki nagyon komolyan veszi ezt az egészet, mert végig szakszerűen irányította őket a pálya széléről.
Nálunk meg ez az egész játéknak van felfogva Pali bácsi nem igazán tanítja őket még komolyan, csak ismerkednek még ezzel az egésszel, Kristóf is azért szeret járni mert jó móka.
Meg hát nagyon számít az a 2 év kor különbség, és be kell vallanom, hogy ők nagyon jól játszottak, tudtak minden szabályt, begyakorolt figurákat csináltak, egyszóval nagyon profik voltak, ja és úgy hogy vegyes csapat voltak fele fiú, fele lány.
Mi Zolival nagyon élveztük a mérkőzést, a pálya széléről buzdítottuk Makit, hogy mit csináljon, de olyan zavarban volt szegényem, egy szép szőke kislányt kellett volna fognia, de 1 méternél közelebb nem mert menni a kislányhoz.
De mi azért nagyon büszkék voltunk mert Makit kétszer is pályára állította Pali bácsi ( 3 +1 felállással játszottak), bár nem a játéka miatt, hanem mert Ő volt ott egyedül a csere padnál a többiek szétszéledtek.
Az a legjobb, hogy ilyen korban még nem veszik véresen komolyan ezt az egészet, mert Maki egyszer sem kérdezte meg, hogy mi lett a meccs eredménye, Őt a játék izgatta a legjobban.
Este derült ki, hogy szegényem mennyire izgult, mert már 1/4 7 -kor elaludt annyira kifárasztották az izgalmak.
Ja és szombaton vissza vágó van Sülysápon, hát szerintem ott egy 20-ast biztos bekapunk. Jövő héttől indul a bajnokság, úgyhogy 2 hetente meccsünk lesz, ha minden igaz.

Csoport kép
Itt azért látszik, hogy mennyivel nagyobbak voltak
És Miss Poppy volt a fő szurkoló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése