2011. január 16., vasárnap

Aranyérem. II.

Tegnap volt Gödöllőn az Újév kupa és a mi kis csapatunk, mint „címvédő” érkezett a versenyre.Most, is mint a múltkor nagyon jó hangulatú verseny volt, mind a szervezés, mind a szülők hozzáállása klassz volt.Most négy csapat indult:

- Őrbottyán

- Ikarusz Se

- Mészöly foci suli

- Monor Se

Első meccsünket Őrbottyal játszottuk, először a legjobb felállásban kezdtünk, a legjobb játékosaink persze szinte az első percben megszerezték a vezetést és nem sokára rá másodszor is betaláltak.Ezek után Pali bácsi lecserélte a játékosokat Maki is pályára állhatott, de ahogy hogy beállt elkezdte a sípcsontvédőjét igazgatni, tudtam, hogy ez lesz, mert eddig még soha nem viselt, de most nagyon fel akarta rakni. És egyáltalán nem figyelt a mérkőzésre, csak a sípcsont védőjével volt elfoglalva, aztán nagy nehezen levette, és inkább beállt a kapuba. Nagy szerencsénk volt, hogy Őrbottyán is picikkel állt fel, így a hátra lévő perceket valahogy kihúztuk gól nélkül. Olyan édesek voltak nálunk is a kicsik, köztük Kristóf is, hogy néha azt sem tudták hol vannak, volt hogy majdnem öngólt rúgtunk magunknak, de hát valahol egyszer mindent el kell kezdeni. És ezek a mérkőzések is azért vannak, hogy minél jobban ráérezzenek a gyerekek a játékra, és nekik is legyen siker élményük.

A szünetben az egyik anyukától kaptunk sportszárt, másik anyukától pedig igazi sípcsont védőt nem olyan gagyit mint nekünk van. Ezért szeretem ezt a csapatot, mert minden anyuka oda figyel a másik gyerekére, és ahol tud segít. És legalább a következő mérkőzésre már tudom milyet kell vennünk, mert bevallom mi szülök is amatőrök vagyunk még a fociban, és nem tudom milyen egy profi focista felszerelése.

A második mérkőzést a nagy esélyes Mészöly foci sulival játszottuk. Ők most másik csapattal érkeztek, mint a múltkor, ezeken a gyerekeken látszott, hogy nagyon ügyesek, az egyel nagyobb korosztályban ők lettek a bajnokok.Egyből el is húztak 2 góllal, Zoli csak egyszer vett fel videót, akkor is pont az mikor Kristóf bekapott 2 gólt. Na, ekkor a mi fiaink úgy felhúzták magukat, hogy gyorsan kiegyenlítettek, és még a vezetést is átvettük a vége 3-2 lett.

Utána szünet nélkül Az Ikarusz csapat ellen kellett játszani, féltünk, hogy a fiúk fáradtak lesznek, és nem fogják bírni végig (hiszen a jobb játékosaink délelőtt is játszottak a 2004-es korosztályban), de ez a 4 fiú annyira ügyes volt, hogy 4 góllal győzetek. Az elején Maki védett, és nagyon jó kis kirúgásai voltak.Bár szerintem inkább balettozik a kapuban mint véd, valamelyikünknek mindig a pályaszélőrék kell kiabálnunk neki, hogy figyeljen, mert olyan kis kelekótya még, de remélem egyszer Ő is ráérez a játékra. Így veretlenül megint haza vihettük az aranyérmet.

Szép volt fiúk csak így tovább.

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, megint!:) Nagyon ügyesek ezek a legények, csak így tovább!!:)

    VálaszTörlés