2009. március 9., hétfő

Hétvégénk

Apa ezen a hétvégén itthon volt, így mind együtt töltöttük a hétvégét, Apa megkért, hogy ne menjek iskolába, legyünk egy kicsit hármasba. Szombat délelőtt fözőcskésztünk, így hamar elszállt a délelőtt. Kristóf nem nagyon akart aludni, azt mondta nem álmos megyünk valahová kocsikázni, kirándulni. Ezért útnak indultunk Nagymaros vagy Visegrád volt a cél. De el kellett menni még tankolni, mikor átértünk a megyeri hídon és meg Szentendrét sem értük el mikor Kristóf elaludt, apával megbeszéltük, hogy akkor inkább menjünk haza aludni. A nagy kirándulásunk kb. ½ órát tartott. Na, itthon mikor megállt az autó a ház előtt Kiki szembe kipattant és elkezdett sírni, hogy mért nem mentünk kirándulni, nem is aludt utána itthon, annyira megsértődött.

Másnapra elkértük a sógornőméktől Angikát, mert Bartos Erika (Anna és Peti írója) vetítést tartott az Alexandra könyváruházban. Bevallom kicsit félte, hogy fogunk bírni két gyerekkel, de meglepően könnyen ment, mind a két gyerek nagyon jól viselkedett. Angi odafele kicsit meg volt szeppenve, Kiki próbálta egy kicsit feloldani mondókákat énekelt neki, nagyon édesek voltak. Mikor megérkeztünk és Anginak megmutattam a hercegnős könyveket már Ő is feloldódott. A vetítést elég jól végig bírták, szerencse, hogy mikor kicsit unták akkor tudtak színezni, szerintem őket meg nagyon nehéz lekötni 1 órára, de egész jól bírták.

Délután a szüleim jöttek köszönteni ( apa névnapja volt) és a hétre elvitték magukkal Kristófot, hátha megindul a szülés a héten. Mikor már elindultak már nagyon hiányzott a fiam, nagyon nehéz lesz ez a hét nélküle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése