2009. április 6., hétfő

Kinek nevezzelek?

Elkezdetem Zitus babanaplóját kitölteni, és volt benne egy olyan rész hogy a név viselőjének főbb tulajdonságai, mivel ezt nem tudtam rákerestem a neten és ezt találtam:

Kristóf
A névanalízis szerint a Kristóf név gyakorlatias gondolkodást, erős felelősségtudatot és remek üzleti érzéket ajándékozhat viselőjének. Mindenben sikereket érhet el, amibe csak belefog. Szervezőkészsége, és mások irányításának képessége jó vezetővé teszi. Bármilyen vezetői pozíciót megszerez, megvan minden adottsága ahhoz, hogy eredményes legyen. Könnyen megragadja a kitűzött cél lényegét, és átlátja, hogy pontosan milyen lépések szükségesek elérése érdekében. Igényes arra, hogy szélesítse látókörét, és tanuljon. Képes befogadni az ismeretlen tényeket, megragadni az új információkat, és azokkal bővíteni már meglévő tudását.

Petra
A névanalízis szerint a Petra név jóeszű, felelősségteljes személyiség kialakulását támogatja, akinek érzéke van a pénzzel kapcsolatos dolgokhoz. Becsüli a minőségi dolgokat. Komoly természetű, nem viccelődik semmin, még egészen kicsi dolgokon sem. Már fiatalon is komolyabb társainál, érdeklődése érettebb, mint a vele egykorúaké. Az otthon és a család nagyon fontos számára, szüksége van arra a békére, biztonságra és nyugalomra, amit csak ez a környezet adhat meg neki. Bármibe is fogjon, mindent belead, hogy azt a legjobb tudása szerint tegye. Igyekszik minden feladatát véghezvinni.

Zita
A névanalízis szerint a Zita név leginkább gyakorlatias gondolkodást támogat. A név viselőjének ötletei sokszor brilliánsak, kedveli a nagy társaságokat, és fontos számára, hogy jó benyomást tegyen másokra. Ennek érdekében igyekszik mindent elkövetni. Nagyszerű tanáccsal látja el az azt igénylőket, és figyelmével ajándékozza meg azokat, akik problémájukkal fordulnak hozzá. Néha olyankor is mások felé fordul, amikor valójában magával kellene törődnie.

Zoltán
A névanalízis szerint a Zoltán név okos, gyors, elemző elmével ajándékoz meg, de nagy önértékelési problémákkal, önbizalomhiánnyal és félreértésekből adódó magánnyal is járhat. Természete idealista és érzékeny. Érzékenységének köszönhetően értékeli az élet apró, finom dolgait, és él benne a vágy, hogy az emberiséget szolgálja. Sokszor nem tudja kimondani, amit gondol, sokkal könnyebb számára írásban kifejezni, amit érez. Örömöt lel az irodalomban, a versekben, és ha úgy érzi nem értik, ideáiba menekül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése