2009. április 28., kedd

Szülinapi buli.

Vasárnap tartottunk az össznépi családi banzájt Kristóf szülinapja alkalmából. Eddig (mind a kettő) Monoron volt tartva mivel nálunk nem férnénk el mindannyian. De mivel idén van egy 1 hónapos Hercegnőnk is, inkább megpróbálkoztunk azzal, hogy itthon legyen a buli. Eléggé aggódtam, hogy fogunk ennyien elférni, mivel jó nagy a családunk (hálaistennek).

Már korán reggel neki kezdünk a készülődésnek, elpakoltuk a lomokat az erkélyről kiraktuk a játékokat a gardróbba, hogy minél nagyobb helyünk legyen. De mivel mind a két gyermekünk nyűgösködött Apa kiadta a parancsot, hogy mi menjünk le a játszótérre, mert így nem haladunk, Ő majd megcsinál mindent. Ezért mi a délelőtt hátra lévő részét homokozással töltöttük. Ebéd után kértük Kiki, hogy feküdjön le aludni, ne legyen fáradt a bulira. Szegényem annyira fel volt pörögve, hogy nem bírt elaludni, de azért nagy nehezen sikerült lenyomnunk. Míg aludt befejeztük a díszítést, és ami még hátra volt.

Aztán megérkeztek a várva várt vendégek, nagyon jól éreztük magunkat és viszonylag elég jól elfértünk. Volt nagy ramazuri a gyerekek nagyon élvezték, csak azt sajnálom, hogy én most egy kicsit kimaradtam az ünneplésből, mert Zitus kicsit nehezen viselte, hogy ilyen sokan vagyunk, és szegényem nem bírt elaludni és ez miatt egy idő után eléggé nyűgös volt.

Nagyon tetszett Kikinek a verdás tortája, bár végül csak ostyás lett, mert vissza mondták az Autós formát, mert nem volt elég emberük, de mindegy így is nagy sikere volt.

A legszuperebb szülinapi ajándék a bicikli volt, és a bukó sisaknak is nagy sikere volt, egész este rajta volt. Kapott még Anna és Peti mese könyvet (az örök kedvenc), verdás pólót stb.

Tőlünk még azt kapja. Hogy az Apjával és a Gáborral elmennek az Aqvawordbe. Idén nem sok játékot kapott, mert szóltunk mindenkinek, hogy játékot ne nagyon hozzon, mert így is nagyon sok van és szinte semmivel nem játszik. Fürödni meg imád ezért ezt tartottuk a legjobb ajándéknak, és mivel a Bábornak (Gábor) is most lesz a szülinapja így külön öröm lesz, hogy ő is megy velük.

Néhány kép a nagy eseményről:


Sajnos nekünk most csak pár képünk lett, majd rakok fel még többet ha a család átküldi őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése