2011. március 10., csütörtök

Bábszínház

Vasárnap délelőtt Kristóffal kettecskén elmentünk egy bábszínháznak hirdetett előadásra.
Igaz a végén kiderült, hogy ez nem bábszínház, hanem színészek adják elő a történetet.
A mese címe az állatok nyelvén beszélő juhász, szerintem elég gyenge volt a műsor, nem volt valami színvonalas, és nem volt jól kidolgozva, igazi B kategóriás előadás volt. De a gyerekeknek tetszett és ez volt a lényeg.
Maki természetesen az első sorban foglalt helyett, én hátrébb ültem le, ahonnan jól szemmel tarthattam, de nem volt vele semmi gond, hamar szóba elegyedet a mellette ülő kisfiúval, és együtt bohóckodtak míg el nem kezdödött az elő adás. Velem szembe meg pont egy celeb házaspár foglat helyett.
A meséhez hozzá szólhattak a gyerekek is, végig be voltak vonva a történetbe.
Természetesen mikor azt kérdezték ki szeretne feljönni a színpadra szerepelni Kristóf majd ki esett a székéből, és Őt választották ki a Ló szerepére egy másik kisfiúval együtt.
Olyan édesek voltak, egyáltalán nem voltak zavarba, ügyesen csinálták amit mondtak nekik, olyan nagy szerep volt ez, hogy jó 1/2 órát a színpadon volt, igaz ennek a legnagyobb részében a réten kellett legelészni.
Az előadás után elmentünk a felköszönteni a nagyszülőket születésnapjuk alkalmából. A négy gyerek remekül érezte magát, végre együtt játszhattak.
Hazafelé persze nem kellett egyiket sem altatni, ahogy ráfordultunk az MO-ra már aludtak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése