2011. március 30., szerda

Pilisi mérkőzések

Szombaton elkezdődött a Bozsik program tavaszi fordulója, ugye mint ismeretes itt az U7-es csapatok ellen játszanak a mi fiaink akik még csak 5-6 évesek. Eddig ezeken a mérkőzéseken nem sok babér termett nekünk, hiszen nagyon nagy a kor különbség a gyerekek között általában 8-9 nullra szoktunk kikapni, de arra hogy focizzanak, tapasztalatot szerezzenek, és legfőképp mozogjanak remek lehetőségek ezek a szombat délelőtti rendezvények.
Végre a terem után újra füves pályán játszahattak a gyerekek, és meg kell vallanom rengeteget fejlődtek a gyerekek a télen, az első meccsen épp csak agy potya góllal kaptak a ki Pilis ellen. Mind a két oldalon rengeteg lehetőség volt, nem azért mert az én fiam ( na, jó azért) de Maki remekül védet, sok góltól mentette mag a csapatot, már olyat is kitudott védeni, mikor mikor egy az egy ellen voltak, remekül jött ki a kapuból, egyedül azt tartottam a hibájának, hogy még nincs erő a lövéseibe, de majd egyszer az is eljön.
A következő mérkőzésünk fantasztikus volt, ez volt az első alkalom, hogy ezen a rendezvényen győzni tudtunk, és nem is akár mennyire ha jól emlékszem 5-0 lett a vége. Ezen a meccsen Maki kispályás volt, de a végére Őt is pályára állította Pali bácsi, hát még ezek nem nagyon mennek neki, még mindig fél a közel harctól, de azért már megpróbált labdát szerezni.
érdekes, hogy már az edzéseken egyre jobban megy neki a játék, a múltkor is mikor én vittem edzésre két olyan bomba gólt rúgott, hogy öröm volt nézni. De mikor idegenek ellen kell játszania még meg van szeppenve a kis drágám. A harmadik mérkőzés katasztrófa volt Makira nézve, ekkora már elfáradt, és szinte végig hisztizte a mecset, e szerencséje volt mert ennek ellenére csak 1 gólt kapott be.
Annyira szeretném ha már elkezdene rendesen táplálkozni, mert szerintem ennek tudható be néha a viselkedése, egész délelőtt egyetlen egy párizsis zsömlét evett azt is üresen, és szerintem már a végén egyáltalán nincs energiája, és elfárad.
Zitust is vittük magunkkal, Ő remekül érezte végig magát sütkérezett az Apja figyelmében, mert majdnem végig Zoli figyelt rá.
Délután pedig idén elsőnek grilleztünk, és óriás hambugereket ettünk fincsi grill kolbásszal.

A megnyitó
a csapat kabalája
Maki mint kapus
Maki akcióban
kispályán
fiúk gyűrűjében
Apával
Egyik csak a zsemlét eszi
Másik csak a húst
giga burger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése