2011. március 27., vasárnap

Zitus születésnapja.

Miután hazaértünk a vadasparkból, és Zitus felébredt a délutáni alvásából felköszöntöttük Őt születésnapja alkalmából. Most csak szűk családi körben ünnepeltünk a nagy családi banzáj majd áprilisba lesz, mert Kristóf úgy szeretné ha egybe tartanánk a két születésnapot ( ja, hármat), mint a lányok.
Zitus kedvence már elég régóta Dóra, így nem is volt kérdés, hogy milyen legyen a tortája. Nagy gondba voltunk az ajándékát illetően, hisz amit én nagyon szerettem volna neki adni azt most az anyagi helyzetünk nem engedte meg, de megígértem magamnak, ha egyszer a munkahelyem kifizet minden járandóságomat, az lesz az első amit megveszek.
Mióta meg van Makinak a nagy lego készlete, Zitus is rengeteget játszik vele, főleg a kis ajtó és ablak jön be neki, és mindig veszekedés van belőle. Ezért kinéztem neki a neten egy igazi csajos lego készletet és végül is azt vettük meg neki, plusz még kapott rengeteg könyvet amik nagyon tetszenek neki mert minden este az új könyvekből kell olvasni nekik.


3 megjegyzés:

  1. Meg szabad kérdezni, hogy mi lesz az a nagy ajándék?
    Ez a munkahelyi járulék(nem)kifizetős dolog ismerős, szeptember óta nem küldik a szabadságpénzemet...:/

    VálaszTörlés
  2. Csúszda lenne az a nagy ajándék, egy nagyobb fajta :)
    Ne is mond, múlt hónapban kaptam egy levelet, hogy felszámolás alatt áll a munkaadóm, bent van a szabi pénzem,a felmondási időre járó és a végkielégítés pénz:(

    VálaszTörlés
  3. Csúszdára nekünk is fáj a fogunk...:)
    Ezek a munkahelyek meg... bosszantóak. Gondolom, nálatok is lenne helye a pénznek, nálunk is, így a "nagy házalakítás" közben...:-/

    VálaszTörlés